Selecteer een pagina

5 nieuwe mode trends Lente / Zomer 2020

Wat kun je in de Lente en Zomer van 2020 allemaal verwachten aan nieuwe mode trends. We hebben een top 5 gemaakt van een aantal nieuwe modetrends die we zagen in New York.

1) Semi-transparante look

Waarschijnlijk heb je het al een paar keer voorbij zien komen maar de semi-transparante look is weer helemaal terug! Soms is het erg gewaagd en uitdagend maar je kunt het ook op een classy manier dragen. Deze vernieuwde trend geeft je de mogelijkheid om te spelen met het tonen van je huid op een verfrissende en vernieuwende manier.

2) Bermuda-pak

Totaal anders dan de semi-transparante look is het bermuda-pak. Sommige vinden deze nieuwe stijl tenenkrommend en zien het niet eens als nieuwe stijl. Het is ook echt een kwestie van smaak maar bereid je voor, deze trend ga je nog veel terug zien in de Lente en Zomer van 2020! Het is op een luchtige en toch trendy manier modieus zijn;)

Nog 2 te gaan

3) Hotpants

De hotpants is toch wel de meeste opvallende en verrassende trend van 2020! Eigenlijk is het niets minder dan een ultra korte short! In de lente zul je misschien denken, “Is dit niet super koud?”. Maar met een trendy panty eronder kun je hier ook in de lentemaanden prima meer uit de voeten. Je ziet zal veel terugkomen in sportieve varianten maar ook erg classy en modieus.

4) Beha-trend

Het tonen van je lingerie is in 2020 helemaal hot! Met de opvallende Beha-trend werd al snel zichtbaar dat dit een nieuwe trend voor 2020 zou worden. In een modeshow liet supermodel Kaia Gerber, die niet veel meer droeg dan een rok gecombineerd met een sexy satijnen beha, zien dat dit een verfrissende verschijning is!