Selecteer een pagina

Over ons

Freaks op het gebied van fashion en lifestyle! Dit willen we graag delen met andere en dit is de reden dat we Kledingplekje.nl zijn gestart, puur voor de fun!

Samen met mijn zus zijn we al jaren lang (het klinkt onaardig maar we zijn het wel) freaks op het gebied van kleding, mode, trends, hypes en ga zo maar door. We zijn er ontzettend veel mee bezig en hadden het idee onze bevindingen en ervaringen te delen met de rest van de wereld, of najah Nederland in ieder geval.

Een naam hadden we nog niet maar Kledingplekje was snel ontstaan.

Laatste Trends

Wij zijn altijd bezig met het uitzoeken wat de laatste trends zijn in de fashion industrie en delen dit graag met onze bezoekers. De blogs die we plaatsen lopen erg uiteen omdat we te veel willen volgen en met de mensen willen delen.

Sommige blogs gaan over do’s en dont’s op het gebied van kleding maar we kunnen ook helemaal uit ons dak gaan over de laatste hypes! Naast dat we zelf bloggen hebben we zo nu en dan ook gastbloggers die hun ervaringen of kennis delen op onze blog.

Wil jij gastblogger worden?

Heb jij interesse om ook gastblogger te worden op Kledingplekje.nl? Dat kan! Als je het contactformulier invult op onze contactpagina dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.