Selecteer een pagina

Haarkleurtrends 2020

Als je de haarkleurtrends van 2020 moet geloven dan is Balayage helemaal hip en de kleur voor 2020! Hoe ga je echter om met uitgroei in grijs haar of met en contrasterende haarkleur? Met behulp wat wat tips en tricks gaan wij je op weg helpen!

1) Kom niet aan je haarkleur als je dit nog even kunt volhouden

2) Is de uitgroei echt dermate erg dan kun je tijdelijk beginnen met een kleurspray om het te maskeren

3) Heb je wel eens gehoord van droogshampoo? Droogshampoo heeft een textuur die het sterke contrast camoufleert.

4) Weet je helemaal niet meer waar je moet beginnen en je zit met de handen in het “haar”. Ga dan even langs je kapper voor een retouch setje.

5) Laat blonde haarkleuren beter met rust. Het blonderen van haren kan snel mis gaan en het luistert heel nauw als je hier aan wilt beginnen.

Onze laatste 3 tips

6) Heb je blonde haren en je wilt je haarkleur toch opfrissen dan kun je dit doen met bijvoorbeeld zilvershampoo en een zilverconditioner. Dit werkt helemaal goed als je blonde haarkleur te geel wordt.

7) Als je een donkere haarkleur hebt dan kun je dit gemakkelijker zelf doen. Let er wel op dat je niet te donker gaat want dit is erg lastig te corrigeren. Mocht je twijfelen tussen twee donkere tinten… kies dan voor de lichtste tint want deze is nog makkelijk te corrigeren met de andere tint.

8) Heb je highlights en uitgroei? Lekker laten gaan want Balayage is de hip van 2020!