Selecteer een pagina

Modetrends heren Zomer 2020

De temperaturen lopen inmiddels alweer aardig op dus is het tijd om de modetrends voor deze zomer voor de heren door te lopen!

Pasteltinten

Ontkomen aan pasteltinten zal je in deze zomer van 2020 niet lukken. Elk merk zal deze kleuren deze zomer gaan voeren en het is de rode draad in veel collecties voor heren.

De pants!

Jeans zijn doorgaans de rode draad in veel heren collecties maar dit jaar is het toch echt: De pants! Naast een jeans zijn er ook steeds meer mannen die ernaast graag een sportievere broek dragen. Afgelopen seizoen waren deze pants ook al erg hot en kon je de geruite broeken niet meer wegdenken! De zomer voor 2020 gaat er niet anders uitzien en zal ook weer bestaan uit vele geruite en gestreepte pants!

We zijn er nog niet…

Het overshirt!

Het is eigenlijk geen jasje maar ook geen vest. Dus noemen we het maar een overshirt! Het is een iets steviger overhemd wat  je kunt dragen als een soort van jack. Je kunt hem eenvoudig over van alles heen dragen. Of het nu een polo is of een t-shirt, het is allemaal mogelijk. Deze overshirts kun je goed combineren met een coole en hippe pants waar we het al eerder over gehad hebben!

Pyjamabroek

Jaja, je hoort het goed. Ook de pyjamabroek zal zich aan de modetrends toevoegen voor heren in de zomer van 2020! Je ruitjes pyjamabroek kun je echter wel in de kast laten hangen want de pyjamabroeken komen vaak in effen pastel kleuren. Deze trend is een onverwachte wending maar het toch wel een coole twist!